Imádom ezt a ruhát, bár már sajnos kezd rövid lenni pedig még csak ősz elején vettük. A nyakláncot egyébként még egy nyereményjátékon nyertem a Fércművektől, egy lufit ábrázol, és a hátuljára az van írva, hogy “fly me to the moon…” És nagyon puha anyaga is van, amit szintén imádok benne. Télen olyan nehéz outfitet fotózni… a) korán sötétedik (beltérből meg kizavarnak) b) hideg van. Szóval ilyenkor általában úgy van, hogy gyorsan leveszem a kabátomat, lövünk 3 képet, visszaveszem, megnézem a képeket. És ez a folyamat megy sokáig egymás után, amíg elégedett nem leszek velük :)). De mi van, ha pont az a kép tetszik, ahol rajtam van a kabátom? Ez történt az elsőnél. Persze ha lenne 40 kabátom, minden egyszerűbb lenne, de ez nyilván nem reális opció. Szóval össze kell szorítani a fogamat és kibírni a hideget. De azért közben mosolyogni.

♥♥♥

I love this dress soo much, but I sadly noticed that it’s getting shorter, and we only bought in September. I won a giveaway a long time ago where the winner got this cute balloon shaped necklace from Fércművek which has the quote “fly me to the moon…” on its back side. And the material of it is so good too, I could caress it all day.  It’s so hard to go photoshooting in the winter… a) because it gets dark early (and inside buildings it’s usually forbidden to take photos) b) it’s sooo cold. I am freezing all the time, so a winter photoshoot goes like this: I take off my coat quickly, then we take 3 pics, take my  coat on, watch the pics. And this goes until I’m satisfied with at least 6 photos. It would be so much easier if I had 40 coats, but I only have 1. So I have to clentch my teeth and survive the cold weather. And just keep smiling.

♥coat: Bershka ♥ dress: Bershka ♥ necklace: Fércművek ♥ boots: H&M ♥ bag: H&M ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>