New Yorkot az “Álmok Városaként”, de a soha nem alvó városként is szokták emlegetni. New York tipikusan az ‘urban chic’ (≈városi stílus) városa, ahol egyszerre van jelen a ‘high fashion’ vonulat és a jellegzetes egyedi utcai divat is. Azért választottam ezt a sapkát a Fanatics oldaláról, mert az a szempont  eleve kiesett , hogy én melyik csapatnak szurkolok, egyáltalán nem nézek baseballt sőt semmilyen sportot, max az Olimpiát néha tekintve hogy ha az van, nem tudod elkerülni, hogy ne nézd. Szóval inkább a városok alapján választottam, úgy meg egyértelműen New York. Ebben a sapiban a kis csillámokkal benne van a high fashion csillogása, de a tipikus street style lazasága és variálhatósága is. A pulcsira is most akadtam rá, amin Marilyn Monroe van egy lufival és rögtön megtetszett… És hogy kicsit kevésbé legyen sportos a szett, egy magas derekú, bőr hatású  szoknyát választottam hozzá.

♥♥♥

New York is often called ‘the City of Dreams’  or ‘The City That Never Sleeps’. New York is also the city of urban chic. In this big city you can find the high fashion houses next to the unique street style bloggers. So basically you have everything in NYC. That’s why I chose this beanie from the selection of MLB hats on Fanatics. I couldn’t choose by the team I like, because honestly, I don’t really watch baseball nor any sport events. Only the Olympics, but at Olympics-time you simply can’t avoid watching it. So I chose by the cities – and thus clearly New York was my choice. On this hat there are a few glitters, that show the bright and luxury part of NYC but the shape of the hat and the possiblility to wear it in many ways and styles reminds me of the street style pople of the city. This jacket is my other favorite, with the Marilyn Monroe portrait. To make it less sporty, I combined it with a high waisted leather skirt and a pink crop top.

♥hat: FANATICS ♥ jacket: goddess75.com♥ shoes: Converse ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>