A napokban rendezték meg a 70. Golden Globe díjátadót, amin gyönyörű és iszonyúan borzalmas ruhák is feltűntek. Mindenkinek megvan a saját ízlése és mindenkinek más tetszik. Ezek a ruhák tőlem biztos díjat nyertek volna. A legszebb és a legrondább ruha díját. :D

Legszebbek

Általában nem szeretem az ilyen típusú ruhákat, de Julianne Hough habos babos Monique Lhuillier ruháját imádtam. A fehér arany díszítésű ruhákról mindig esküvői ruhák jutnak eszembe, de Julianne haja, fekete körmei és fekete táskája ellensúlyozza ezt a hatást.

Screen Shot 2013-01-15 at 5.07.30 PM

Zooey Deschanel a másik kedvencem, mivel ez a letisztult Oscar de la Renta ruha színe tökéletesen illik a bőrszínéhez. Nem is beszélve, hogy szerintem ezt a ruhát pont erre az alkalomra találták ki. Én biztos egy ilyen ruhát választanék a vörös szőnyegre.

Screen Shot 2013-01-15 at 5.06.53 PM

Kristen Bell halvány lila Jenny Packham ruhája sokaknak nem nyerte el a tetszését. Nekem viszont nagyon tetszik. A terhes színésznő ruháján csak a nyak részét variálnám át. Mondjuk úgy, hogy látszódjon a nyaka.

KristenBell

Legcsúnyábbak

Ariel Winter ebben a Valentino ruhában szerintem nagyon kislányosan néz ki. Ez a ruha egyáltalán nem vörös szőnyegre való, de inkább sehova. Egyszerűen valahogy nagyon nem tetszik.

Screen Shot 2013-01-15 at 4.51.31 PM

Lehet hogy az idei gálán a virágos ruhák eleve nem tetszettek, de ez még az előzőnél is rosszabb. Nem is érdekes, és olyan mintha egy függönyt csavartak volna Sienna Miller derekára. Szerintem az a kiálló rózsákkal díszített Erdem ruha ez egyik lehető legrosszabb választás.

Screen Shot 2013-01-15 at 4.52.23 PM

Halle Berry mintás Versace ruhájában úgy nézett ki mintha egy tengerparti buliból toppant volna be a Golden Globe szőnyegére. Nem is beszélve hogy ez a “combmutatós” megoldás egyszer jó volt Angelina Jolie-n, de mégegyszer csak rosszul sikerülhet.

Screen Shot 2013-01-15 at 4.51.54 PM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>