A nyereményjáték után végre visszatérhetek a kis kollekciómhoz. Ahhoz képest, hogy a divatházak már a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat tervezik javában, a napokban már beköszöntött az idei nyár és én még mindig csak a minikollekcióm harmadik darabját mutatom be. Már réges-rég kész van az összes, csak hát év vége, meg minden, úgyhogy kevesebbet sikerült postolnom… Nem baj, a napokban behozom! Szóval a harmadik darabot inkább olyan strandruci félének tudnám elképzelni, vagy valami tengerparti buliba. Végül is az anyagtól függ. Nézd meg az kollekcióm első darabját ITT és a másodikat ITT.

After the giveaway I can return to my s/s minicollection. Compared to the big fashionhouses, who are already working on their summer collection for 2014, I haven’t finished my 2013 s/s collection yet. Well, I already finished it weeks ago, but it’s the last weeks of school and I didn’t have time to post them. Doesn’t matter I’ll hurry up! So, I’d wear this dress for a beach party or as a beach dress. It depends on the material. You can check out my first illustrstion HERE and my second one HERE.

nyár3 001

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “My Spring-Summer Mini Collection For 2013 #3

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>