Elkezdtem (még régebben) egy felsőt varrni, ami terveim szerinte majd így fog kinézni. Már alig várom, hogy kész legyen, csak most épp szerelőnél van a varrógépem, de remélem hamar visszakapom. Karácsonyra mindenképp be szeretném fejezni. :) Direkt egy ilyen fura, nem méretarányos fejet ragasztottam a rajzokra, mivel egyrészt nem akartam elrontani az egész divattervet egy rossz fejjel, a másik ok pedig hogy megtetszett ez a modell. :) Kétféle outfitet is rajzoltam ehhez a felsőhöz, aminek egyébként az ujja kicsit átlátszó meg a nyakrésze is. Az egyiken kicsit lányosabb ruhákkal, skater skirt-tel és térdzoknival kombináltam, a másikon pedig csak sima farmerrel. Hamarosan remélem már a kész darabot is megmutathatom nektek!

♥♥♥

Currently I’m sewing this blouse, but it’s not finished yet. I’m very excited how it’ll be look, and I hope you like this illustration. I had to pause sewing for this week because my sewing machine is at the mechanic, but I hope I’ll get it back this week and I can finish this piece until Christmas. I stuck large model faces on my Fashionary sketches, because I think this collage technique is really interesting… :) I drew two outfits with this blouse, a girly one with a pink and purple skater skirt and a simple one with jeans. And the finished blouse made by me is coming soon! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>