Mára egy nagy meglepetéssel készültem, egy videóval, csak hiba akadt a konvertálás közben így pedig nem tudom bemásolni az iMovie-ba. Egészen biztos vagyok benne hogy valamiféle gonosz karácsonyi szellem tette. Addig is mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok és remélhetőleg január elején a blogra is megérkeznek a jó angyalok (vagy egy szakember aki segít :D ) és bemutathatom a meglepetést. Mindenesetre azért mutatok egy kis ízelítőt. :)

♥♥♥

For today I planned a big-big surprise, but an evil Christmas Ghost must have tricked me. I couldn’t cut the video in iMovie, because I couldn’t convert the videos. Anyway, I am waiting for a Christmas Angel (or a specialist :D ) to help me out with it in January. Here is a little preview of what I’m working on and what will be the theme of the video. Merry Christmas!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>