Az egyik aktuális kedvenc színem a burgundi, igaz nem olyan nyárias, de szerintem nyáron is tökéletesen lehet vidám ékszerekkel kombinálni és mégsem lesz olyan egyhangú. Eleganciát sugároz ez a szín, de ugyanakkor egy baseball kabátnak is lehet ilyen színe. A kedvenc nyárias ruhadarabjaimat válogattam össze a Choies oldaláról ebben a színben. Ez a ‘skater dress’ szerintem gyönyörű szép csakúgy mint a pulcsi, ahol nagyon tetszik az anyagkombináció. A szemüveg egyszerűen aranyos, a skort (short+skirt azaz egyszerre szoknya és nadrág) pedig még mindig nagy trend és nekem még mindig nincs ilyenem. Újabban nagyon megszerettem az idézetes pólókat, csak arra kell ügyelni hogy tudjunk azonosulni a felirattal amit hordunk. Én teljes mértékben tudok ezzel.

♥♥♥

My currently favorite color is burgundy. It’s not a tipical summer color, rather fall, but if you combine it with colorful statement nacklaces it’ll look pretty cool in summertime too. This color can be elegant and it’s a perfect color for baseball jackets too. I selected my favorite pieces in this color from the Choies webshop. The skater dress is absolutely awesome and pretty just as the sweater where I love the material combination. The heart shaped sunnies are sooo girly and adorable, I love them! Skorts (shorts+skirt) are still in style and I still don’t have one. Lately I really started to love the quote printed shirts. It’s important that you could identify with your quote – and this case I perfectly can.

♥Buy all on www.choies.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>