Egy hongkongi művész, May Sum ötlete volt, hogy 7000 ft értékű rúzsokat kifaragjon Lady Gagának, Coco Chanelnek vagy éppen Audrey Hepburnnek és eladja őket 150 000-ért. Ötletes meg látványos, csupán az első használat után már nem is látszik, hogy kit ábrázol. Mondjuk ha lenne ilyenem én egyszer sem használnám, csak akkor meg még kevésbé sem éri meg az árát. Dísztárgyként sem lehet igazán hasznosítani, mivel elolvad. Kreatív és ügyes a tervező, bár én némelyiket fel sem ismertem. Csak akkor jó igazán szerintem, ha látod mellette a valódi fotót arról a bizonyos ikonikus nőről.

A Hong Kong artist, May Sum’s idea was to sculpture lipsticks into iconic women like Audrey Hepburn, Coco Chanel ro Lady Gaga. He makes them out of a £20 lippy and sells them for £420. Which I think is a bit too much given that after the first use you can’t even see who is on it. Or if I never use it then why would I spend £420 for one lippy? Maybe I could use it simply as a piece of decoration but I’m afraid it would melt down. It’s a really creative idea and realistic especially when you see the normal photo portrait of the iconic woman beside it.

photos: dailymail.co.uk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Lipstick Sculptures

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>