Nemrég találtam otthon ezt a hátizsákot. Igaz kicsit kopott és sokat használt de nekem nagyon tetszik. Aztán rájöttem, hogy még az őszi vékonyabb kabátommal sem volt outfit, pedig már a vastagabb télit  kéne elővenni… Szóval ez egy eléggé egyszerű összeállítás. Az egyik kedvenc képem az első, ott nagyon jó a kompozíció… táska, kutya, én. És így, hogy a vízre fókuszál és az éles szerintem még jobb lett.. olyan tipikus borító kép. Ja, és tavalyhoz hasonlóan idén is tervezek olyat, hogy decemberben minden nap írok egy bejegyzést. Ez nekem egy elég nagy kihívás, de kíváncsi vagyok, meddig bírom. Mindenesetre igyekezni fogok. :)

♥♥♥

I found this bag at home – it was mom’s. It’s a bit worn out but I like the pattern of it so I decided to do an outfit with it. And then I thought I didn’t show you my autumn coat and it’s already time to take out my winter one. So this became a very simple outfit. My favourite picture is the first one with my doggie. It’a a typical cover photo. :)
I planned to post every day in December like I did last year. This is a big challange for me but I hope I can handle. Anyway, I’ll try my best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “School bag in hands…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>