Ezt a szegecses pulcsit még a karácsonyi Blogger Shopping Day-en vettem iEmmától. Nagyon megtetszett hogy nem csak sima egyszínű, hanem kis színes pöttyök, vagy valami olyasmi kis kiálló színfoltok vannak rajta. Igaz, hogy ezek kb. mikroszkópikus nagyságúak, de mégis látszanak messziről is. Múlt héten egyébként rajzórán pont az volt a feladat, hogy színes szürkével fessünk egy tájképet. Ez úgy oldható meg, hogy a szürkéhez adunk egy cseppnyi pirosat, vagy kéket, vagy bármit. Persze pont el kell találni, hogy ne legyen túl kék vagy piros, de azért látszódjon benne a szín. Nem egyszerű feladat, főleg úgy hogy a tanárnak is megfeleljen és lehetőleg ötöst adjon rá. Egész óra alatt erre a pulcsira gondoltam és ezt kívántam, hogy bárcsak most az lehetne rajtam, akkor sokkal könnyebb dolgom lenne. Délután fel is vettem, igaz csak egy outfit fotózás kedvéért. Egy szegecses short-tal kombináltam.

 

I bought this studded sweater on the Xmas Blogger Shopping day from iEmma. I really like, that it’s not just a simple studded grey sweater, but it’s got colored dots on it. They are tiny, but you can still see it from distance. Last week, on a school drawing lesson the task was to paint a ‘colored grey’ landscape with grey and a bit of pink, blue or red. It was a challange to find out how much you need of the blue or red paint and to get a good grade from the teacher. I was thinking of this sweater on the whole lesson and I wished I was wearing it. So after school we took outfit photos. I combined this studded sweater with studded shorts.

studded sweater: Only / shorts: H&M / tights: Calzedonia / earrings: Claire’s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>