Azt hiszem egy kicsit fixálódott a gondolkodásom… csak a pudingra tudok gondolni, ami már ott van a hűtőben és amire még mindig várnom kell, hogy megszilárduljon. Ezért nem tudok semmi normális címet adni ennek a bejegyzésnek, vagyis ennek az outfitnek, amit ma fotóztuk a Dunaparton. Egy kockás inget viseltem rajta egy farmeringgel. Kiegészítőnek egy vastag ezüst láncot választottam és egy csillogó kalapot. Ez a kalap most nagy kedvencem, nemsokára lesz is benne egy tánc fellépésem, úgyhogy a gyakorlások miatt sokat is van rajtam. Na jó, tényleg nem tudok többet írni, inkább megnézem, hogy kész van-e már a puding!

♥♥♥

I think I’m a little fixated on the pudding in the fridge, that’s why I can’t think of a cool post title. I can’t wait till the pudding solidifies! Anyway, we took these pics today. I was wearing a checked blouse and a denim one on it too. For accessories I chose a silver chain necklace and a glittery hat. I’m going to perform a dance in this hat with my friend next week, so it’s actually always on me these days because of the rehearsals… I can’t write any more, I have to see if my pudding is ready!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>