Egy DIY poszttal készültem mára, igaz nem a legjobb időzítéssel, így vasárnap este, de mentsétek el, emlékezzetek rá jövő hétvégéig. Nekem mindig hétvégén jön meg az alkotó kedvem (meg akkor is van időm), de sosem jut eszembe ötlet szombatonként, ezért van egy mappám ahová lementem az ötletes dolgokat és hétvégén azok közül választok. Ez egy elég gyorsan és egyszerűen elkészíthető nyaklánc és nem is kell hozzá sok minden, csak egy régi póló, tű, cérna, olló meg egy bőrszíj. A végén lehet rávarrni gyöngyöket, gombokat vagy bármit. Figyelemfelkeltőbb, ha egy színes pólót vagdosunk szét, vagy több színből csináljuk.

♥♥♥

It’s DIY time! Actually not really, on Sunday evening because I always create things on Saturday, but still it’s a good idea to bookmark or just to remember it till the next weekend. So this is a really easy to do necklace: you only need an old T-shirt, thread, needle, scissors and beads or buttons. It’s more statement if you use a neon T-shirt or if you mix colors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>