Jó hogy a ez a “lusta napok” poszt hétvégére jött ki, úgyis ilyenkor szokás pihenni. Már talán említettem, hogy ez a 30 napos kihívás talán arra is jó, hogy egy kicsit jobban megismerjetek. Szóval visszatérve a lustaságra, nekem nem nagyon szoktak olyan napjaim lenni, amikor ebédig alszom, egyszerűen azt  időelvesztegetésnek fogom fel. Persze ez hülyeség, de jobban szeretem hasznosan kitölteni a hétvégét. Nem mintha az alvás nem lenne hasznos. :) Ezen a hétvégén például az ELLE Fashion Show-n voltunk, ami nagyon nagyon jó volt és holnap lesz is belőle bejegyzés :) Nem tudtam eldönteni, hogy a lazy days poszthoz inkább valami outfitet kellene vagy inkább valami mesélést a lustálkodós napjaimról. Inkább lefotóztam a kedvenc mamuszom (ami így a tükörben igazán úgy néz ki, mintha négy yeti lábam lenne :D ) és a pólóm ami tökéletes unalmas szürke napokra (bár ma pont süt a nap…)

♥♥♥

How lucky that today’s ‘Lazy Days’ post is on the weekend. Maybe I’ve already mentioned that this 30 days challenge is also good for getting to know me a little closer. So back to the lazy stuff usually I don’t keep laying in my bed or sleeping till lunchtime – I think that’s wasting time. Of course you have to sleep, and I love it too, but I like the eventful weekends more, like this one. Yesterday I was on the ELLE Fashion Show, with my best friend. It was very very exciting, I’ll write a post about it in the afternoon and tomorrow. :) I couldn’t decide that in this post it’s better to write more or to show a home outfit. So I did it both :)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>