Először is, a napi olvasóktól bocsánat, hogy már 2 napja nem posztoltam, de ígérem nem fogok több ilyen hibát véteni és ugyanonnan folytatom ahol abbahagytam. Tehát következzék az álom összeállításom. Kettő szettet is készítettem Photoshoppal.

Az első outfit nekem abszolút kedvencekből áll, eleve az a Red Valentino ruha valami csodálatos, aztán az átlátszó műanyag Chanel táska (először furcsának találtam, hogy minden látszik ami a táskádban van, de most már nagyon megkedveltem ezt a fajta kiegészítőt. Láttam már például strandtáskát is vagy borítéktáskát, de a kedvenceim ezek a kicsi clutchok). Lábbelinek egy vörös lakk Martens bakancsot választottam, nagyon funky és nagyon tetszik. Igazi örök darab.

A második szettben a kedvencem a szoknya. Eiffel-tornyos és gyönyörűen printelt. Az Une sardine á Rio elsősorban gyerekeknek készített szoknyákat, de a nagy sikerre való tekintettel, felnőttekre, nagyobb méretben is elkezdték gyártani ezeket a gyönyörű ruhadarabokat. A párizsi tájkép mellé szívesen elfogadnék egy pipacsmezőset, egy lakóházasat vagy egy óceán mintásat is. :)) Aztán a bőrdzseki… csodásan kidolgozott darab Napsugar Von Bitterától, akik már azon dolgoznak, hogy az első érző bőrdzsekit alkossák meg, ami olyan társ, mint egy telefon. Igazán be kéne szereznem egy bőrdzsekit (megelégszem a nem “okossal” is :) )! A másik amit szintén szeretnék egy pár oxford cipellő. Olyan klasszikus, barnáról álmodom. Igaz ez a csillogó egészen másmilyen, de tuti nem hagynám ott őt se. A szarvasos nyakláncról pedig annyit csak, hogy az igazából nem egy régen dédelgetett álmom, hogy legyen egy ilyenem, de most valahogy megtetszett, meg illett is teljesen a szetthez, azért választottam bele. Észrevettétek, hogy a nyakláncot és a szoknyát is ráraktam a modellre, aki az ingje miatt tetszett? Úgy érzem határozottan fejlődöm a Photoshopban. :)

♥♥♥

First of all, sorry to my daily readers that I haven’t posted for 2 days. But I’ll continue right where I left: with my dream set. Actually two. I made them in Photoshop.

This first outfit has my real favourites: the amazing Red Valentino dress, a transparent Chanel clutch (first it was wierd to me, that others can see what’s in your bag, but today I just love this trend!) and the red varnish Martens. Those are never going out of style. Sooo funky, I love them.

Maybe my oldest love is a beautiful photo printed skirt. Une sardine á Rio’s first collection was for children, but because of the great interest they also started to design for adults. Beside the Eiffel tower printed one, I would love a poppy field, a waterfall and an ocean printed ones too. :) My second favourite piece from this set is the Napsugar Von Bittera leather jacket. They are planning to create the first ‘smart’ jacket, which could be your partner in the everydays just like your smartphone. I should definitely buy a leather jacket for next autumn! Okay I’d be satisfied with a simple, not ‘smart’ one. The glittery oxfords are simply lovely and girly, I love them! And the deer necklace, I just found that today, but I really like it and it’s a perfect jewelry for this set. Did you see that I placed the necklace and the skirt on the model, where I originally only liked the blouse? Looks like I’m getting much better in Photoshop… :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>