Ékszertartók… Én nagyon dobozolós típus vagyok, viszont az ékszereimet nem dobozban tartom. Sokkal jobban szeretem, ha egyszerre látom mindet, ezért is készítettem egy parafatáblás tartót a nyakláncaimnak és egy arany dinoszauruszt a karkötőimnek, gyűrűimnek. A fülbevalóim dobozban vannak, bár ott szerintem kevésbé lényeges, hogy átlátható legyen. Ha nem tudok választani kettőféle fülbevaló közül, gyakran azt játszom, hogy az lesz, amelyiknek előbb megtalálom a párját. :))

♥♥♥

Jewelry holding… I put everything in boxes but not my jewelry. My necklaces are hanging on a board and I keep my bracelets and rings on a golden dinosaur made by me. I like to see every piece of my collection when I choose. OK, my earrings are in a box, but I know all of them, so… Sometimes if I can’t choose I just pick the one I find the pair quicker. :))

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>