Csak egy egyszerű DIY (csináld magad) ötletet hoztam az utolsó napra, egyébként örülök hogy vége van, posztolhatok szabadabban, mivel nagyon sok ötletem van! Egy pólót alakítottam át, turbóztam fel. Ebben a bejegyzésben megmutatom hogyan készíthetsz hasonlót te is, és nemsokára pedig azt is láthatjátok, én hogyan illesztettem be a ruhatáramba.

This is a simple DIY idea, where I show you how to redesign old tees. I’m happy that we’re over the challenge, because I have many post ideas. This week I’ll also show you how I combined this tee with my other clothes. So stay tuned!

Amire szükséged lesz / what you’ll need:

  • régi póló / old t-shirt
  • egy nagyon jó olló / some really good scissorrs
  • textil filcek / textile markers
  • ceruza, radír / pencil, earaser

 

Remélem a képek alapján követhető hogy mit kell csinálni, de azért dióhéjban leírom. Van egy régi pólónk, néhány textil filcünk és egy jó ollónk. Én úgy kezdtem, hogy levágtam a póló ujjait és a nyakát, majd alulról haladva felvagdostam az előzőleg húzott vonalig. Ez egy rendkívül unalmas és hosszú munka, de abszolút megéri! Akár simán felvagdosva is hagyhatjuk, vagy csomózgathatunk is, mint ahogyan én tettem a rojtos végére, vagy a rojtok felső részére is köthetünk, ez esetben szűkíti, összehúzza az alját, mint itt. Akár gyöngyöket is fűzhetünk rá, biztosan nagyon mutatós lesz! Ha ezzel is készen vagyunk jöhet a rajzolás. Mindenképp rakjunk a póló eleje és hátulja közé egy vastagabb papírt (fölösleges magazint) és már kezdődhet is a rajzolás. Én előre kinyomtattam egy papírt amin egy cukor koponya látható, ezt rajzoltam rá. Először a fontosabb dolgokat (szem, orr, száj) majd az apróbb díszítéseket. Szerintem nagyon jól sikerült, elégedett vagyok vele, remélem ti is kipróbáljátok! :)

I hope you can follow the steps by the pictures, but I’ll write it down too. First, take the old tee and the markers and the scissors. I cut down the sleeves and the neck part, then I drew a line where I measured to cut in. I cut many fringles and then I tied them. You can tie them like I did or like this one, or just leave the fringles and maybe append beads on them. If we are ready let’s start the drawing part! I think that’s much more interesting than tieing…I chose a sugar skull photo to copy on the t-shirt. Make sure you put a hard paper or an old magazine between the front and the back side of your tshirt.
I really enjoyed creating this t-shirt and I hope you’ll make it and enjoy it too! :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>