Még mindig kreatív hangulatban vagyok. Na jó, ezt a projektet már nagyon régóta húzom, sokkal nehezebb volt nekiállni, mint végül megcsinálni. A probléma az volt ezzel a szép cipővel, hogy járni képtelenség benne, mivel egyáltalán nem tartja a lábat. Ezért kért meg anyukám, hogy találjak ki valami pántot rá. Végül arra jutottunk, hogy egy testszínű gumira varrok csipkét és egy kis patenttal kötöm össze. Gumis cérnát használtam, hogy megőrizzem a nyúlóságát a guminak. Az új pántot is gumis cérnával erősítettem a cipőre. Szerintem nagyon feldobta ez a csipke a lábbelit arról nem is beszélve, hogy így hordható is.

♥♥♥

I’m still in a creative mood. OK, I’m postponing this project since I don’t know how long, it was much harder to start it then to make it. The only problem was with these beautiful shoes that you can’t walk in them, because they don’t hold your feet at all, som my mum asked me to do something with them. I decided to sew lace on a nude rubber strap I used elastic thread to sew it on and to put this strap on the shoe. I think this little lace strap looks really elegant on the shoes, not to mention that now Mummy can wear these beauties finally.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>