Ez az a szoknya amit még az augusztusi tanfolyamon varrtam, kicsit elegánsabb, téliesebb darab. Nem volt különösen nehéz az elkészítése, de a derék részén sokat lehetett tanulni. Amikor kiválasztottam a következő outfithez felpróbáltam hozzá a pöttyös pólómat, de még mindig kicsit komornak, öregesebbnek éreztem az összhatást pedig akkor már a bakancs is rajtam volt. Gondoltam nem baj, kell ilyen is, kicsit kilépni a komfortzónámból. Amikor indultunk, megláttam az előszobában a farmer dzsekimet és éreztem, hogy ez még muszáj lesz hozzá. Így abszolút más stílusa lett az outfitnek, sokkal jobban érzem az enyémnek.

♥♥♥

This skirt is a pretty elegant one which I have sewn on the sewing course back in August. It wasn’t the hardest piece I’ve ever done, but the waist part taught me many small techniques. When I chose this skirt for the next outfit, first I tried it on with my dotted blouse and bootes but it looked too classy, made me look older. I couldn’t feel it mine. Then I thought okay, maybe it’s not bad if I try out different styles which are far from mine. But when I saw my ripped denim jacket hanging in the antechamber I knew that was the piece I was looking for. It totally changed the mood of this outfit and I feel more comfortable in it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>