Nagyon érdekes videóra bukkantam arról hogy hogyan találkozik a divat és a technológia. Inkább a technológiáról szól, mivel a designra nem sokat fordítottak, de az ötlet szerintem zseniális, és külön tetszik, mert nem próbál hasznos lenni, csupán érdekes. A videóban egy férfi visel egy leginkább széldzsekihez hasonlítható kabátot és kesztyűt. Miközben sétál az utcán, megérint tárgyakat, autót, lámpát vagy embereket és a karja átváltozik olyan színűre, mint amihez hozzáért. Simán el tudnám képzelni, hogy megveszi az ötletet egy high fashion márka és egy hosszú, gyönyörű szoknyát tervez, és a hozzá tartozó cipőben lenne az érzékelő és ahogy végigsétál például egy ilyen talajon, a szoknya elkezd különböző színűre változni. A videóért pedig katt IDE.

♥♥♥
I found a very interesting video about how fashion meets technology. More technology, less fashion actually. The idea is genius, but I’d work more on the design part. I like this jacket, because it’s not trying to be useful at all, but simply creative and unique. In the video a man is walking on the streets wearing a kind of a windbreaker and gloves. He touches cars, people, walls and the sleeves of the jacket turns to the color he touched. I can imagine this in a long skirt and the sensors are in the high heels so as you walk it changes to the color of the ground. If I’d be a high fashion house I’d definitely buy this idea. For the video click HERE.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>