Még a nevek is hasonló hangzásúak. Hát még a kabátok. Kezdtem nagyon belemerülni a kabát keresésbe, és a Bershka oldalán rögtön kiszúrtam ezt a burgundy kockás darabot. Rögtön Nanushka híres tweed kabátjára gondoltam, aztán rákerestem, hogy megerősítsem az emlékezetemben élő ruhadarab kinézetét. Ez a magyar designer, 2014-es őszi/téli  kollekciójából való, amiben több kabáton is megjelenik ez a minta amit egyébként Taylor Swift is szívesen visel. A Nanushka kabát 135 ezerbe kerül, míg a Bershkában a hasonló darabot 24 ezer forintért kínálják.

♥♥♥

Even the names sound similar, not to mention the coats. Recently I’ve been looking for a perfect warm winter coat and when I went on Bershka’s online store my eyes immediately spotted this checked one. It looks like Nanushka’s famous burgundy tweed checked coat (which even Taylor Swift wore). It’s from the Hungarian designer’s 2014 a/w collection. In the fast fashion store, this coat costs ≈98 $ while the designer piece is ≈555 $.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>