Screen Shot 2014-11-12 at 20.56.25

Nagyon sok rajzom van, mivel az utóbbi időben elég produktív voltam, de valahogy egyik sem került fel a blogra. Szeptember 22-én volt a ‘sdrawkcab‘ post, de igazi Fashionary-s az ‘August Photo Diary’-ben volt utoljára, és akkor se írtam róla olyan bőven. Ezeket a statisztikákat kevésbé szeretem. Statisztikákról jut eszembe, ne már még matek házim is van. De előbb a posztolás. Talán azért rakok ki ilyen ritkán rajzolós bejegyzést, mivel rengeteg vele az utómunka. Általában kifehérítem a hátteret vagy hasonló, de most modellekre és bloggerekre raktam a ruháimat. Az igazából eléggé szimbolikus is hogy nagyon szeretném ha meg lehetne vásárolni, megvalósítani a terveimet – mondjuk már volt is rá példa hogy megvarrtam egyet-egyet. Ez a motívum eredetileg úgy született, hogy hajat akartam rajzolni, hosszút, hátulról, jól is sikerült, de a test többi része nem tetszett annyira. Nem próbálkoztam újra, hanem a fehér lap helyett a Fashionarymbe kezdtem el ezzel a mintával ruhákat alkotni és ez lett az eredménye. Egytől-egyig imádom mindet, szívesen állnék a tengerparton most éppen az egyik maxi szoknyában.

♥♥♥

I have many fashion illustrations which weren’t published yet. The last drawing post was ‘sdrawkcab’ but in Fashionary the last was in ‘August Photo Diary’ and I didn’t write too much about that either. I don’t like these kind of statictics. BTW statistics – I haven’t finished my maths homework for tomorrow yet… But first, posting. Maybe the reason why I post fashion illustrations this rarely is that I have a lot of post-production work to do with it. Usually I just make a white background but now I ‘dressed’ models and bloggers with my designs. This is symbolic and means I want to see my clothes in shops and on famous people. There were sketches already which became real products when I swe them. This print was originaly used to draw hairstyles, but then I found out it’d look so cool as a skirt. So I started to draw in my Fashionary using this pattern. I love every piece of this mini collection and I’d love to stand in one of it on the beach beside the sea. 

photos: asos.com, lookbook.nu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>