Mindegyik barátnőm ruhatárából tudtam volna nem is egy de több darabot is kiválasztani. Igazából szerintem ezek a képek már 2 hónapja megvannak, ez látszik is a hosszúnadrágból és a kardigánból. Egyszer csak úgy jött egy olyan érzésem hogy ‘jajj két nap múlva ez lesz a téma a blogomon, fotózzunk gyorsan’ ez körülbelül a challenge 3. napján volt elég messze innen, úgyhogy már azóta tartogatom ezeket a fotókat. Amúgy tényleg imádom ezt a nadrágot, képzeljétek még pici katicabogarak is vannak rajta! :) Réka azt ígérte, hogy ha a kinövi, nekem adja :)

♥♥♥

I could pick more than one piece from each of my friend’s closet, so I don’t really know why I chose Reka. We took these photos 2 months ago when I thought this topic was coming much earlier so I started to panic a little bit. This was on the challange’s 3th day. I love these pants, because there are small ladybugs on it. :) Reka promised that if she grows out of them she would give it to me. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>