Ez a ruha, az egyik legnagyobb nyári kedvencem, már mutattam egy összeállításban, de még rajtam nem. Igazi beach hangulatú, nagyon jó az anyaga, de szerintem kicsit rövid. Strandra, fürdőruhához simán fel lehet venni, de városba biztos vennék alája shortot, bár kipróbáltam és nem látszik ki alóla. Ördögi kör… Egyébként a képek a Gébárti-tóban készültek, ami egy szuper hely, csak ajánlani tudom! Gondolkoztam egy kicsit, hogy milyen kiegészítő lenne jó a ruhához meg ehhez a tóparti feelinghez, például egy strandlabda jó jött volna, ha van, végül maradtam az iPodomnál, amin a kedvenc nyári dalaimat hallgattam.

♥♥♥

This dress is one of my absolut favorite summer pieces. I already showed it in a set but not on me. It brings a cool beach feeling and it’s made from a great material but I think it’s a bit too short. It’s OK for the beach on top of a bikini but if I’d wear it in the city I’d probably wear it with shorts. I tried it already but the shorts do not appear under the dress. The photos were taken in Lake Gebart, which is a super place! I was thinking of some beach accessories like a ball, but I didn’t have one at hand… so I stayed with my iPod listening to my favorit summer songs.

♥ dress: Zara TRF ♥ flip-flops: F&F ♥ bikini top: tribord ♥ sunnies: Inkognito ♥ iPod nano ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>